C3-Complementair

Datum: 17-05-2012

C3-Complementair

Wij zijn steeds bezig om ons aanbod van consultancy aan te passen aan de veranderende behoefte van zorgorganisaties. Vanaf nu bieden wij organisaties een abonnement op onze adviesdiensten. We noemen het aanbod ‘C3-Complementair’, een jaarabonnement voor advies en ondersteuning dat complementair is aan wat de organisatie zelf kan.

Onze visie is dat organisaties zelf veel kracht in huis hebben om te veranderen en problemen op te lossen. Niet voor alles heb je dure externe adviseurs nodig. De eigen managers, staf en projectmanagers kunnen veel zelf. Maar soms hebben die interne mensen net even een zetje van een expert nodig, willen ze een kritische blik, professionele reflectie of gewoon even een helpende hand. Een soort buitenboordmotor, die extra kracht geeft en die je aan kunt zetten als het nodig is. C3-Complementair biedt die mogelijkheid. Met het abonnement kunnen onze mensen direct ingezet worden voor dit soort vragen. Zonder dat voor kleine vragen lange en complexe zoektochten naar de juiste adviseur hoeven te worden doorlopen.

C3-Complementair biedt de bestuurder bovendien direct de mogelijkheid om te reflecteren met één van onze ervaren bestuursadviseurs, bij vraagstukken waar even een kritische blik van buiten nodig is. Onze bestuursadviseur is dan snel beschikbaar en hij kent de organisatie.

Een zorgorganisatie, die het ‘C3-complementair’ abonnement afsluit, kan voor de prijs van een halve beleidsmedewerker een heel jaar lang beschikken over de hele expertise en alle vaardigheden van alle consultants van C3 en daar naar eigen inzicht gebruik van maken.

Heeft u belangstelling voor dit abonnement, bel dan met 033 – 43 43 170 of stuur een mail naar secretariaat@c3am.nl. Een van onze adviseurs komt dan graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Laat een reactie achter