Kennisontwikkeldag Platform Advieskwaliteit op 21 juni 2018, georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit ism Ooa en M&C

Kennisontwikkeldag Platform Advieskwaliteit op 21 juni 2018, georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit ism Ooa en M&C

Convocaat

Drie workshops tijdens de tweede kennisontwikkeldag

Start: 21 juni 2018, 13:30 uur
Einde: 21 juni 2018, 19:00 uur
Locatie: Storkstraat 28a in Leusden

Type Kennisontwikkelworkshop, georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met Ooa en M&C.

Tijdens deze tweede kennisontwikkeldag worden parallel de volgende drie workshops gegeven, ieder gericht op het ontwikkelen van valide en effectieve ervaringskennis met betrekking tot het gegeven workshop thema.

Deze thema’s zijn:

  1. Zelfsturing: ontwerpen en veranderen.
  2. Hoe te handelen als de opdrachtgever deel van het probleem is.
  3. Hoe, met zorg voor de ontvangers van verandering, om te gaan met inherent pijnlijke veranderingen.

Op ieder van deze thema’s heeft er al één of meer workshops plaatsgevonden; het doel is om, onder meer met nieuwe cases, de ontwikkelde ervaringskennis verder op te werken tot met vakgenoten te delen kennis. Reeds opgebouwde ervaringskennis wordt gedeeld.

Bij deze kennisontwikkeldag wordt hetzelfde model gebruikt als voor de eerste kennisontwikkeldag van 23 november 2017: voor en door professionals het belangeloos ontwikkelen van kennis op basis van concrete, door de workshopdeelnemers in te brengen cases. De kennisontwikkeldag wordt georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit en in samenwerking met de Ooa en M&C. C3 adviseurs en managers biedt deze keer gastvrijheid door haar ruimte ter beschikking te stellen.

Programma
13:30 uur Ontvangst en registratie (geen lunch)
14:00 uur Aanvang workshops
17.30 uur Snack
18:00 uur Plenair gesprek over het ontwikkelen en toepassen van valide ervaringskennis om daarmee
het adviesvak verder te professionaliseren
19:00 uur Sluiting

Vooraf
Het doel van de workshops is om de ervaringskennis van de deelnemers te expliciteren, valideren en generaliseren. Er wordt gewerkt op basis van eigen praktijkervaring. Daarom wordt de deelnemers gevraagd om tevoren een beschrijving te maken en in te sturen van een eigen casus ter grootte van maximaal een A4tje, volgens een op de workshop toegesneden format.

Doelgroep actieve organisatieadviseurs
Toegevoegde waarde voor de deelnemers:
• Inspiratie opdoen en van elkaar leren over handelingsstrategieën, die goed of minder goed blijken te werken en waarom dat zo is (of zou kunnen zijn ….).
• Te leren de eigen ervaringskennis op te werken en te valideren.
En voor het adviesvak: het ontwikkelen van met vakgenoten te delen relevante en valide kennis, waardoor de kenniscomponent van het vak versterkt wordt.

Kosten
€ 75,- (excl. BTW).

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van € 75,- (excl. BTW) te sturen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. De aanmelding sluit op 7 juni 2018.

Bij aanmelding graag aangeven aan welk van de drie workshops je wilt deelnemen en daarbij ook graag een tweede keus aangeven, aangezien het aantal deelnemers per workshop beperkt is.
Mocht je interesse hebben in dit soort kennisworkshops, maar helaas verhinderd bent voor 21 juni a.s. dit graag aan ons doorgeven, zodat we je kunnen informeren over volgende workshops.
Twee weken voor de aanvang van de workshop ontvang je de routebeschrijving en de informatie over het te maken van je A4tje (deze A4tjes zijn essentieel voor je eigen leerervaring en voor het slagen van de workshop).

Informatie
C3-secretariaat; secretariaat@c3am.nl; 033-4343170.

PE-punten: drie blauwe PE-punten.

Praktische informatie

Datum: 21-06-2018
Beschikbaarheid: Ja

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?