Skip to content

Ons kantoor

Ons kantoor

We hebben een ‘open kantoor’. Dat past bij ons motto ‘Ruim denken’. Het kantoor is een ontmoetingsplaats voor onszelf en voor onze relaties. We organiseren er onze eigen wekelijkse ontmoeting; deels in de vergaderzaal en deels aan de stamtafel en de bar. We ontmoeten er onze relaties voor vertrouwelijke gesprekken en voor themabijeenkomsten. Op de bank en aan onze stamtafels hebben al heel wat diepzinnige gesprekken plaatsgevonden.

Je kunt bij C3 goed eten. Uit eigen keuken of aangeleverd door een van onze cateraars. Van goede ingrediënten iets moois maken. Dat doen we niet alleen in onze opdrachten, maar ook op ons kantoor.

Uiteraard is het bij ons ook goed vergaderen en rustig werken. We beschikken over de modernste presentatiemiddelen en een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. En we hebben plekken, waar in alle rust kan worden gewerkt. Onze C3-plek is een thuis en werkplek in een.

Wij hebben gekozen voor een plaats in het midden van het land. Ons kantoor ligt in Leusden in de kantorenwijk direct bij knooppunt Hoevelaken.

Bezoekadres

C3 adviseurs en managers
Storkstraat 28a
3833 LB  LEUSDEN

Tel (033) 43 43 170
Mail c3@c3am.nl

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Ons kantoor is in ongeveer 20-25 minuten te bereiken met de bus vanaf Station Amersfoort. Voor de beste verbinding kunt het beste informeren op www.9292ov.nl.

Plattegrond kantoor C3
Met onderstaande plattegrond kunt u ook eenvoudig uw route plannen. Klik hiervoor op "Routebeschrijving: hier naartoe" in het informatievakje.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

Scroll To Top