Over C3

Over C3

Geschiedenis
C3 is ontstaan als initiatief vanuit een academisch ziekenhuis. Drie ervaren consultants die daar gewerkt hadden aan een groot verandertraject, besloten de handen ineen te slaan. In 1988 richten zij C3 op als gespecialiseerd adviesbureau voor alle branches in de gezondheidszorg. De filosofie was en is dat bij een zorgorganisatie de zorg, de behandeling en de bedrijfsvoering met elkaar in evenwicht moeten zijn. De cliënt staat altijd centraal. De letters C3 staan voor de begrippen Cure, Care en Control. Alles gericht op verbeteringen voor de patiënt of cliënt.

 

curecarecontrol

C3 kent de zorg
Onze keuze voor de gezondheidszorg betekent dat we daarvan alles willen weten. We hebben onze wortels en onze ervaringen in de zorg. We zijn actief betrokken bij de ontwikkelingen in de zorg. We vertalen die naar ons werk in zorgorganisaties.
Wij kennen de dilemma’s aan de top van de organisatie. We kennen de gang van zaken op de werkvloer. En we weten waar professionals rationeel en emotioneel mee worstelen. Wij leggen verbindingen tussen deze werelden. We blijven in gesprek, maar schromen niet om dogma’s en vastgeroeste patronen te benoemen en te doorbreken.

Meer C3
We zijn niet de enigen, die ons C3 noemen. In de loop van de jaren zijn we veel andere C3’en tegengekomen buiten de Nederlandse gezondheidszorg.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?