Over ons

Over ons

Passie voor zorg
Wij hebben ons gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Daar liggen onze wortels, daar ligt onze passie en daar hebben we verstand van. We beschouwen onszelf soms meer als onderdeel van de gezondheidszorg dan als zakelijke dienstverleners. C3 is uit de zorg ontstaan en is haar wortels altijd trouw gebleven. Wij zijn gedreven om de zorg nog beter te maken.

De meeste consultants van C3 hebben als professional of manager in de zorg gewerkt. En zich daarna verder ontwikkeld tot adviseur en/of interim-manager. Ieder van ons combineert kennis en ervaring van de zorg met kennis en ervaring van het consultancyvak en meer dan gemiddelde procesvaardigheden.

Ons team
We vormen een klein multidisciplinair team met verschillende achtergronden, professionele accenten, kijkrichtingen en persoonlijkheden. Ons team bestaat bewust uit 10 tot 14 mensen. Niet meer. Daardoor kennen we elkaar goed, kunnen we goed samenwerken in opdrachten en weten we elkaars kennis en kunde te gebruiken. Waar nodig werken we samen met professionals die specifieke aanvullende kennis hebben. De visie op het vak en de gezondheidszorg moet natuurlijk voldoende overeenkomen.

Dialoog
We gaan graag met onze opdrachtgevers in dialoog over ontwikkelingen in de gezondheidszorg en over creatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande vraagstukken. Die dialoog voeren we zowel in bilaterale gesprekken in de beslotenheid van de directiekamer als in interactieve bijeenkomsten met relaties op ons kantoor . Ons centraal gelegen kantoor gebruiken we graag als ontmoetingsplaats voor onszelf en voor iedereen met wie we te maken hebben.

Adviseren en managen
We nemen verantwoordelijkheid voor onze adviezen en de realisatie daarvan. Daarom noemen we ons ook adviseurs én managers. We kiezen bewust voor de afwisseling van adviseren en managen. Dat dwingt de adviseur in ons scherp letten op de werkbaarheid van de adviezen. De manager in ons denkt goed na over de conceptuele en theoretische onderbouwing van zijn handelen. Wij combineren advies en interim-management omdat we erin geloven dat beide professies elkaar versterken en omdat veel consultants van C3 beide beheersen.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl