20220920-326-INTERNETFILE

'collectief ondernemen en ontwikkelen'

Bert Bijker

Na jarenlang als zelfstandige gewerkt te hebben in de zorg heb ik begin 2022 besloten om op huizenjacht te gaan. Op professioneel huizenjacht wel te verstaan, op zoek naar een professioneel thuis. Een professioneel thuis waar het warm is, omdat we verbinding voelen. Een professioneel thuis waarin iedereen anders mag en misschien zelf wel moet zijn om elkaar scherp te houden en holistisch te kunnen blijven kijken. Een professioneel thuis waar ruimte is om je eigen focus te kunnen blijven behouden en waar het geheel meer is dan de som der delen.

Zo’n uitgebreid wensenlijstje maakt het vinden van een thuis niet gemakkelijk. Maar in C3 heb ik een ideale plek kunnen vinden. Divers genoeg om continu te moeten blijven nadenken en het gevaar van routine uit te bannen, klein genoeg om voldoende betrokkenheid te voelen, groot genoeg voor een gezamenlijk merk en focus in de markt en flexibel genoeg om je eigen ding te kunnen blijven doen. Een omgeving waarin je groeit als adviseur en/of manager en nog meer waarde toevoegt aan je opdrachten. Ondernemen, leren en samenwerken in een collectief, met collega’s die bereid zijn hun kennis te delen en te luisteren naar ideeën van anderen.

Na een korte periode kan ik vol overtuiging zeggen dat ik mijn plek heb gevonden. Ik gun dat anderen ook, dus mocht je interesse of vragen hebben voel je vrij om contact op te nemen.

T: 06-42293156

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl