Carlijn

'C3 is voor mij onderdeel zijn van een groep met ruimte voor ieders eigenheid.'

Carlijn Nelis

Na jaren als adviseur voor een werkgever te hebben gewerkt, voelde ik de behoefte om voor mezelf te beginnen, hoe spannend ik dat ook vond. Ik wilde graag ontdekken of deze manier van werken mij hielp om mijn beste zelf in mijn werk te laten zien. Van begin af aan wist ik dat ik het zelfstandige bestaan graag wilde combineren in verbinding met andere professionals, vanuit het geloof dat je samen (nog) meer leert en je breder ontwikkelt als persoon en professional.

Ik kwam in contact met C3 en dat voelde van begin af aan uitnodigend en vertrouwd. In dit collectief vond ik wat ik zocht: een overzichtelijke groep professionals met verschillende achtergronden en expertise gebieden die op basis van gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid elkaar en de zorg- en welzijnssector verder willen brengen.

Iedereen werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Je kunt altijd met iemand sparren of een C3 collega vraagt jou hoe het gaat. In onze vrijdagochtend ontmoeting brengen we ervaringen in, delen we kennis en laten we ons inspireren door mensen van buiten. Iedereen draagt zijn steentje bij en je kunt gebruikmaken van inzichten van anderen. Samen vormen we C3 en maken we de zorg beter.

Ben je zelfstandig ondernemer en borrelt het enthousiasme om je aan te sluiten bij C3? Je bent welkom aan onze tafel.

T: 06-24901149

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl