Utrecht. 03-12-2021. Portretten C3. Elsbeth Reitsma. Fotografie t.b.v. MaatMerk / C3. © COPYRIGHT: VINCENT BOON 2021 © WWW.VINCENTBOON.NL

'De vrijdagochtend is mijn rustpunt in de week.'

Elsbeth Reitsma

De vrijdagochtend is mijn rustpunt in de week. Dat is het moment dat ik los kan komen van wat ik met opdrachtgevers beleef. Met mijn C3-collega’s in een vertrouwde en doorgaans ‘warme’ omgeving, staan dan de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en ieders werk centraal.

Mijn belangrijkste missie is verbetering van de zorg en professionalisering van het adviesvak. C3 levert vanwege zijn specialisme in zorg en welzijn voor mij een belangrijke bijdrage aan het permanent doorleven van wat er in de zorg gebeurt. Daarvan pluk ik de vruchten in mijn opdrachten.

Na 10 jaar te hebben gewerkt bij een Big Four-kantoor, sta ik in 2006 voor een keuze. Ga ik me bij een ander groot adviesbureau aansluiten of als zzp-er verder? Het wordt een ‘tussenweg’: C3 is een collectief met een gemeenschappelijke infrastructuur en marktbenadering èn doet een appèl op het eigen ondernemerschap. Voor mij ideaal omdat mijn tweede deel van de missie (professionalisering van het adviesvak) mij ruimte moet bieden om bijvoorbeeld les te geven, te publiceren over het adviesvak en het vak te onderzoeken. Mijn C3-collega’s krijgen daar natuurlijk ook iets van mee.

C3 gedijt bij variëteit, bij collega’s die naast hun persoonlijkheid hun eigen ervaring en expertise meebrengen. C3 gedijt bij ‘het bij een groep willen horen’. Niet te groot – met zijn allen aan één tafel kunnen zitten. En dat is voor mij het aantrekkelijke van C3.

T: 06-10921514

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl