Utrecht. 03-12-2021. Portretten C3. Hans Hoek. Fotografie t.b.v. MaatMerk / C3. © COPYRIGHT: VINCENT BOON 2021 © WWW.VINCENTBOON.NL

'C3 biedt mij een professioneel thuis en ruimte voor ontplooiing.'

Hans Hoek

Ik heb C3 meer dan drie decennia geleden met twee anderen opgericht en ik ben er nog steeds aan verbonden. Dat zegt toch wel wat. C3 is voor mij nog steeds het professionele huis, waarin ik werk met professionele collega’s. Mijn interim bestuursfuncties en mijn advisering aan bestuurders en toezichthouders had ik in mijn eentje niet op dit niveau kunnen doen. Voor deze   hoogwaardige opdrachten heeft iedere consultant volgens mij een professionele thuisbasis nodig met collega’s, die je inhoudelijk feedback geven en waarmee je kunt sparren. Collega’s die je ook moreel steunen als het in een opdracht even lastig gaat. En waarmee je kunt leren en je vak kunt ontwikkelen. C3 is mijn professionele thuis en de basis voor mijn ontwikkeling als consultant.

C3 biedt ook grote voordelen voor mijn opdrachtgevers. We beschikken over brede expertise, waardoor de klant meer krijgt dan wat ik weet en kan. De opdrachtgever weet dat ik een reviewer heb, waar ik mee kan sparren en die mij behoedt voor een tunnelvisie.

Samen kunnen we als C3 ook bijdragen aan de maatschappelijke discussies, met publicaties en met ons huidige C3 33 project.

Je aansluiten bij C3 kan ik iedere ervaren ondernemende adviseur of interim-manager aanraden. Je kunt meer en op een hoger niveau als je zulke ervaren en professionele collega’s om je heen hebt. Natuurlijk moet je zelf C3 wat bieden in zakelijke en professionele zin, maar je krijgt er een veelvoud aan waarde voor terug.

T: 06-54223147

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl