Ulrich

'We gunnen elkaar onze continue professionele ontwikkeling.'

Ulrich Oron

Toen ik met C3 in aanraking kwam was ik gefascineerd door de diversiteit. Diversiteit in werkzaamheden en aandachtsgebieden in de zorg. En dat in alle sectoren van de zorg. Ik vroeg mij zelf af of mijn profiel niet te veel afweek maar dat intrigeerde de C3-ers juist. Zo tekenend voor C3, een brede interesse voor alles wat met zorg te maken heeft.

Eenmaal aangesloten ervoer ik nog wat; de volledige gelijkwaardigheid. Als net gestarte zelfstandige voelde ik mij meteen een gelijkwaardige professional binnen de groep.

Halen en brengen vind ik belangrijk; van anderen leren en zelf nieuwe kennis en ervaringen inbrengen. Bij C3 kan dat, en gebeurt dat. Onze bijeenkomsten op de vrijdagen geven mij na al die jaren nog steeds hernieuwde energie voor mijn eigen werkzaamheden.

En als je ergens op vastloopt, advies van collega’s die het beste met jou voor hebben. Want als het goed gaat met jou, gaat het goed met C3. We gunnen elkaar onze continue professionele ontwikkeling.

Ben je zelfstandige, wil je graag kennis en ervaring delen, sta je open voor nieuwe inzichten en wil je daarover sparren in gelijkwaardigheid, dan is C3 zeker iets voor jou. Je bent welkom aan tafel.

 

T: 06-50872697

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl