Ons team

Ruime ervaring
Ons team bestaat uit senior consultants met ruime kennis en ervaring in de gezondheidszorg en in het vak van advies- en interim-management. Wij zijn vaak zelf zorgverlener geweest als huisarts, verpleegkundige, groepsleider, fysiotherapeut, psycholoog of medisch ondersteunend. Of we hebben in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties gewerkt. Velen van ons hebben meerdere (postacademische) opleidingen gevolgd.

Aan de C3-tafel is kennis en kunde van governance, veranderkunde, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, bedrijfspsychologie, sociologie en organisatiekunde. C3 geeft haar mensen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We besturen, houden toezicht, begeleiden, doceren en publiceren in en naast ons vak. We bevorderen de samenwerking met de academische wereld. Zowel Hans Hoek als Elsbeth Reitsma hebben hun promotieonderzoek reeds afgerond.

Samenwerking geeft extra kwaliteit
Wij zijn een team van goed gekwalificeerde professionals. We werken zowel individueel als in samengestelde teams aan onze opdrachten. Strategie en realisatie zijn bij C3 nauw verbonden, zowel in de professionals zelf als tussen de mensen onderling. Het team is een evenwichtige combinatie van strategische denkers en realistische doeners. We werken nauw met elkaar samen. Dat maakt dat we kunnen schakelen tussen strategie en uitvoering. Altijd gericht op het verbeteren van beide.

In een opdracht is de consultant uiteindelijk op eigen kennis en kunde aangewezen. Het is belangrijk dat de consultant kritisch op zichzelf blijft. Bij iedere opdracht is daarom een reviewer betrokken. Deze reflecteert regelmatig met de consultant op het verloop van de opdracht.

Leren en ontwikkelen
Professionals zijn per definitie eigenwijs en eigenzinnig. Dat zijn wij ook. Maar we willen voortdurend leren en ons ontwikkelen. Daarom hechten we grote waarde aan het gezamenlijk ontwikkelen en verhogen van onze professionaliteit. Dat doen we onder meer tijdens onze wekelijkse ontmoeting op vrijdagochtend. We ontwikkelen interactief onze deskundigheid en nodigen daarbij regelmatig deskundigen van elders uit.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?