Meet & Greet geeft nieuwe verbindingen en nieuwe inzichten

Meet & Greet geeft nieuwe verbindingen en nieuwe inzichten

Op 22 mei jl. hield C3 een ‘Meet&Greet’ voor consultants in de gezondheidszorg. Wij zijn op zoek naar nieuwe collegae en hebben adviseurs en interim-managers uit de zorg via LinkedIn, Skipr en andere kanalen uitgenodigd om eens bij ons langs te komen. Zeventien mensen gaven gehoor aan die oproep en namen deel aan de Meet&Greet.

Het was een geanimeerde bijeenkomst waar we niet alleen onderling kennis maakten, maar ook inhoudelijk aan de gang gingen met zorgtechnologie als onderdeel van onze ‘MoeD of MoeT’ verkenning.
De kennismaking levert in de eerste plaats een verbreding van ieders netwerk op en het leggen van interessante verbindingen. Maar er zijn ook een paar mensen serieus geïnteresseerd in aansluiten bij C3. Daarmee gaan we in de komende tijd in gesprek.

De dialogen over zorgtechnologie brachten aan het licht dat het nogal uitmaakt of je nieuwe technologie omarmt of er kritisch op bent. Het blijkt lastig om positief kritisch te zijn en voor- en nadelen goed af te wegen. Er bleek ook een groot informatieverschil over technologische ontwikkelingen en de snelheid en de impact daarvan. Dat leert ons weer dat veel nadenken over zorgtechnologie het risico in zich draagt om te veel dingen vanzelfsprekend te vinden en te ver voor de troepen uit te lopen.

Al met al een geslaagde bijeenkomst, die we zeker in de toekomst herhalen.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?