Waarom C3? Daarom C3!

Datum: 02-01-2011

Waarom C3? Daarom C3!

Half november heb ik me als consultant aangesloten bij C3 adviseurs en managers. In deze eerste blog beschrijf ik waarom ik voor C3 heb gekozen. Ook zal ik aangeven welke thema’s ik van plan ben om in mijn blogs te belichten.

Waarom C3?

C3 bestaat uit een kleine groep zeer ervaren en deskundige adviseurs en interim-managers. Het zijn consultants, die hun opdrachten op een zeer professionele manier uitvoeren en er veel voor over hebben om hun opdrachtgever verder te helpen. Een aantal consultants hebben zeer moeilijke opdrachten tot een goed einde gebracht. De afgelopen periode heb ik ervaren dat mijn collega’s zeer bereid zijn om hun kennis en ervaring met mij te delen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik veel van  mijn collega’s zal leren.

C3 hecht veel waarde aan kennisontwikkeling. Elke vrijdag komen de consultants bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Geregeld worden er inhoudelijke thema’s uitgediept. Kennis wordt volop gedeeld in blogs, boekjes en tijdens workshops. Ik vind het belangrijk om steeds te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Sterker nog, het is een van de belangrijkste drijfveren in mijn carriere. Daarom voel ik me thuis in de cultuur van C3.

C3 is een professionele organisatie. We hebben een mooi kantoor, een goede website en er is een kwaliteitssysteem. Er is veel aandacht voor goede marketing en pr. Ik heb gemerkt dat dergelijke zaken in een eenmanszaak minder goed te organiseren zijn. Binnen C3 kan ik dus professioneler werken.

Daarom C3!

Ik heb er dus voor gekozen om me aan te sluiten bij C3 omdat het een professionele organisatie is, die kennisontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien kan ik samenwerken met een aantal zeer ervaren collega’s.

Daarmee heb ik meteen de thema’s benoemd, die voor mij persoonlijk van belang zijn in mijn werk. Het zijn ook de thema’s, waar ik in mijn blogs aandacht aan wil besteden. Leren en verbinden zal de rode draad worden in mijn blogs.

Laat een reactie achter