33 jaar C3 terugblikken en vooruitkijken op ontwikkelingen in de zorg

33 jaar C3 terugblikken en vooruitkijken op ontwikkelingen in de zorg

C3 adviseurs en managers ging in 1988 van start. Dit jaar bestaan we in 2021 dus 33 jaar. Vanwege de 3 in onze naam hebben we een voorkeur om veelvouden van drie te vieren in plaats van decennia. Zo vierden we ons 9-jarig bestaan en vinden we nu vanwege onze naam 33 jaar een leuker moment om iets te vieren dan 30 jaar. Voor ons jubileumjaar hebben we een speciaal logo laten ontwerpen door onze huisstijl ontwerper Debbie Saul.

33 jaar is een mooie tijd om terug te kijken en vooruit te blikken. Wat heeft 33 jaar ontwikkeling in de Nederlandse gezondheidszorg en het welzijn ons gebracht? Wat is wel en wat niet gelukt? Waar staan we nu en hoe anders is dat dan in 1988? Wat kunnen we voor pakweg de komende 9 (3x3) jaar verwachten? En hoe kunnen de adviseurs en managers van C3 aan die toekomst bij dragen? Want 33 jaar is een tussenstand en geen eindstand voor C3.

Om bij deze mijlpaal stil te staan hebben we het plan opgevat om samen met onze warme relaties terug te blikken op de historie van 33 jaar zorg en welzijn, te kijken naar het heden en op basis van deze inzichten vooruit te kijken naar de toekomst. Met warme relaties bedoelen we dan vroegere, huidige en toekomstige opdrachtgevers, professionele contacten en alumni en samenwerkingspartners.

Met hen willen we een mooie publicatie maken verbonden aan een jubileumbijeenkomst in het najaar (als de stand van zaken rond Corona dat mogelijk maakt), waarin we een aantal thema’s over de ontwikkeling van zorg en welzijn beschrijven en proberen in te schatten wat de toekomst ons zal brengen en hoe verantwoordelijken in de sector en adviseurs aan die toekomst bij kunnen dragen.

Als eerste stap maken we een Werkboek met een Canon van de zorg over de afgelopen 33 jaar. Daaruit halen we een aantal thema’s voor de toekomst. We verwachten het werkboek begin februari uit te brengen. Daarna gaan we aan het werk met onze relaties.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl