C3, Wil je in ons groepje?

Datum: 03-05-2012

C3, Wil je in ons groepje?

Gisterenavond zijn we met een aantal C3’ers naar C3 geweest. Ik bedoel de theatervoorstelling ‘C3, Wil je in ons groepje’ van Mike Boddé, Onno Innemee en Jelka van Houten. De verwarring begon al toen onze secretaresse Diny plaatsen reserveerde. Bij De Flint begreep de mevrouw van het reserveringsbureau niet goed dat C3 naar C3 wilde komen kijken. Maar het is gelukt, met vijf C3’ers zaten we naar drie C3’ers op het podium te kijken.

Het was een leuke voorstelling, die gaat over het verlangen je talenten te gebruiken en dat aan anderen te laten zien. Het gaat ook over de samenwerking van goede professionals in een groep, met het aantrekken en afstoten, dat erbij hoort. Soms is de groep één geheel, soms zijn er bondjes of excelleert een individu en steunen de anderen hem/haar om al het talent te ontplooien en aan de zaal te laten zien. De theatergroep C3 heeft een vaste kern (Onno en Mike), waar andere talenten (nu Jelka) zich langer of korter bijvoegen. Dat leidt tot nieuwe vergezichten en uitdagingen voor de kern en voor de medespelers. En het leidt tot een nieuw aanbod aan het publiek.

Als ik het zo opschrijf, zie ik veel parallellen met ‘onze’ C3 adviseurs en managers. Ook wij bieden onze cliënten goede kwaliteit met hoge professionaliteit, waarbij de combinatie van onze verschillende talenten en professionele vaardigheden meerwaarde voor de cliënt levert. Bij ons is eveneens ruimte voor het excelleren van het individuele talent met ondersteuning van de anderen. We zijn niet zo onweerstaanbaar grappig als het theater-C3 want dat past niet bij ons werk, maar een beetje humor en relativeringsvermogen helpt wel. Wij gaan een partnerschap aan met onze cliënten en verdiepen ons in hun organisatie. Dat is in het theater wat lastiger, de relatie met het publiek dat in het donker blijft, is vluchtiger. Bij ons staat de cliënt in de schijnwerpers en niet wij, zoals het een goede adviseur betaamt.

Een mooie overeenkomst is de titel van de voorstelling: ‘C3, wil je in ons groepje’. Dat is een vraag, die wij ook hebben. Wij zoeken uitbreiding van ons groepje met nieuwe talenten. We zoeken ervaren, goed opgeleide adviseurs met diepgaande kennis van de zorg. Mensen, die graag samenwerken in een kleine hoogwaardige groep van professionals, waar samenwerken en samen werken gecombineerd worden met de ruimte om te excelleren.  Net als bij Mike en Onno is het mooi als onze nieuwe maatjes een beetje anders zijn dan wij, zodat we nieuwe vergezichten kunnen openen. Meer diversiteit naar leeftijd, vrouw/man en afkomst maakt ons ‘groepje’ nog waardevoller dan het al is.

Net als de theatergroep spreken wij graag dezelfde uitnodiging uit: C3, Wil je in ons groepje?

Wil je op de uitnodiging ingaan, neem dan contact met me op. Weet je iemand die de uitnodiging verdient, maak hem/haar er dan op opmerkzaam of laat mij weten wie bij ons zou passen.

Laat een reactie achter