Wat een week

Datum: 08-01-2011

Wat een week

Consultant in de gezondheidszorg is een mooi vak. De ene keer natuurlijk meer dan de andere. Maar de afgelopen week was een week, waarin ik weer zeker weet dat ik dit een geweldig vak vind.
Maandag schreef ik een notitie voor een GGZ organisatie. Dinsdag sprak ik een directeur van een VVT-organisatie en evalueerde Elsbeth, Marjolein en ik een grote opdracht die we vorig jaar in de VG hebben gedaan. De opdrachtgever is zeer tevreden, dat is altijd fijn om te horen.

Woensdag sprak ik met de raad van bestuur van een UMC over leiderschap van medisch specialisten. Donderdag en vrijdag leidde ik een werkconferentie van het bestuur van de medische staf en de directie van een STZ ziekenhuis. En tussendoor was er nog tijd voor twee blogs en nadenken over het governance-boekje dat in het voorjaar moet uitkomen.

Een week van keihard werken, waarin mijn kennis en ervaring en intellect enorm worden aangesproken. Hoe gek het ook moge klinken: na zo’n week ben ik moe, maar heb ik eerder meer dan minder energie gekregen.

Laat een reactie achter