Het C3 orkest

Datum: 16-02-2008

Het C3 orkest

Ik was gisteren met iemand in gesprek over ons bureau C3 adviseurs en managers. Daar kwam de vraag aan de orde hoe de consultants van C3 nu eigenlijk samenwerken.
We kwamen uit op de metafoor van een klein orkest. Het orkest bestaat uit 13 multi-instrumentalisten. Ze kunnen in wisselende ensembles uitstekend samenwerken en harmonieuze muziek maken. Maar het zijn ook voortreffelijke solisten op hun favoriete instrument(en), die uit het orkest naar voren kunnen komen en solo de sterren van de hemel spelen. Uiteraard met voordurende backing van de rest van de orkestleden.

Het orkest speelt verschillende soorten muziek. We spelen niet volgens vaste partituren (standaard methoden) maar passen de thema’s en de toonzetting van onze muziek aan aan de setting waar we spelen. Een combinatie van vaste thema’s en improvisatie heeft onze voorkeur. Iedere consultant schrijft en speelt zijn eigen cadensen, maar wel binnen het zelfde compositorische kader.

U kunt zich voorstellen dat met zo’n groep professionals onze vrijdagochtendbijeenkomsten wel eens uitlopen op prachtige jamsessies, waarvan het soms jammer is dat onze klanten niet mee kunnen genieten. Dat is een van de redenen, waarom we dit jaar meer ontmoetingen met onze klanten organiseren.

gelders orkest.jpg   geldersorkkest2.jpg

We zijn als C3 al langer met muziek bezig. Een paar jaar geleden organiseerden we met het Gelders Orkest een C3 Client Council over leiderschap en muziek. Met C3 op de bok en onze relaties achter de lessenaars. Het was een mooie ervaring.

Laat een reactie achter