Afscheid Bart Wijnbergen

Afscheid Bart Wijnbergen

Op 9 juli 2021 namen we als C3 afscheid van onze gewaardeerde collega Bart Wijnbergen. Bart is 14 jaar aan C3 verbonden geweest. Hij stopt nu als adviseur en interimmanager om al zijn tijd aan zijn vele hobby’s te wijden. Dat hij stopt met dit werk, leidt er ook toe dat hij van C3 afscheid neemt. Wij betreuren het dat Bart ermee stopt, maar begrijpen zijn keuze.

In die veertien jaar hebben we binnen C3 fijn samengewerkt en vele projecten samen met Bart gedaan, zowel voor opdrachtgevers als voor de ontwikkeling van C3. Bij het afscheid passeerden veel van die projecten met hun vele ups en sommige downs de revue. Het is bijzonder hoeveel je met elkaar meemaakt in zo’n periode. Bart memoreerde zelf dat C3 een verademing voor hem was na jaren in dienstverband bij zorgorganisaties. De vrijheid in gebondenheid, de collegiale steun zowel inhoudelijk als sociaal, de voortdurende wens tot verdere intellectuele ontwikkeling van alle C3’ers leiden ertoe dat Bart met een goed gevoel maar ook met weemoed afscheid van ons neemt.

 

Hij vatte dat samen in een uitspraak van Winnie The Pooh: ‘How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard’. Die boodschap had hij voor ieder van ons op een schort laten drukken, zodat we ook tijdens het koken aan C3 en aan Bart zullen denken.

 

 

 

We namen afscheid onder een hooiberg van een zorgboerderij in Oud Ade, waar een vrouwelijke cateraar ons geweldig verzorgde en de kippen zich regelmatig in het afscheid mengden.

Het was een fijn afscheid van een gewaardeerde collega. De wijze, waarop Bart terugkijkt op zijn mooie jaren bij C3 zijn eigenlijk ook een mooie reclame voor nieuwe adviseurs om zich aan te sluiten bij C3: deelnemen aan een groep waar je veel aan hebt, maar waarvan het moeilijk afscheid nemen is, meestal na vele jaren in C3 samengewerkt te hebben.

 

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl