Afscheid van Eveline in de Haarlemmerhout

Afscheid van Eveline in de Haarlemmerhout

 

Onze collega Eveline Kroezen is nu onze oud-collega. We hebben op een winterse 1 april het afscheid ‘gevierd’ in haar woonplaats Haarlem.

 

Eveline houdt van wandelen en daarom had Hans een mooie wandeling uitgezocht. De route leidt langs moderne en klassieke beelden in de Haarlemmerhout.

Eén van de beeldenpartijen is het Hildebrandmonument met allerlei ‘types’ die de Haarlemmerhout in de tijd van Hildebrand bezochten. Hans had ons bij de koffie uit de Camera Obscura voorgelezen, dus wij waren voorbereid toen ook wij ‘Houtwaarts gingen’.

 

Bij afscheid horen ook cadeautjes. Iedere collega had voor Eveline iets persoonlijks meegenomen. Eveline was sinds 2010 bij C3 aangesloten en dat maakte dat er ruim voldoende inspiratie voorhanden was om aan iets markants van haar te refereren. De kers op de taart betrof twee cadeaus: een handgemaakte tas door Ulrich’s partner Anne, heel vrolijk en kunstig. En een (klein)kinderboek, mede voor de nieuwe levensfase die Eveline nu verder invulling gaat geven. We wensen Eveline alle goeds in deze nieuwe levensperiode en bedanken haar voor de ruim 11 jaar dat we haar collega konden zijn.

 

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl