C3 over zorg en welzijn

C3 en ontwikkelingen in zorg en welzijn

De adviseurs en managers van C3 ondersteunen al 33 jaar organisaties in zorg en welzijn bij verbeteringen en veranderingen. Steeds met het doel zorg en welzijn voor de cliënt beter te maken. Omdat we C3 vierden we van september 2021 tot september 2022 ons 33 jarig bestaan. Dat hebben we gedaan door terug en vooruit te kijken, samen met onze relaties. Ons jubileumjaar heeft een mooie oogst van bijdragen aan het maatschappelijk debat opgeleverd.

We begonnen in 2021 met een een fysiek en digitaal werkboek, dat de basis moest vormen voor visies op de toekomst. Het hele digitale werkboek is hier te downloaden. Het werkboek bevat verschillende onderdelen:

o   Een canon over zorg en welzijn in de afgelopen 33 jaar.
o   Een samenvatting van de verandermotto’s die in al die jaren zijn gebruikt.
o   Een beschrijving van de principes, waarop de gezondheidszorg is gebaseerd.
o   Een overzicht van feiten over de gezondheidszorg en het welzijn.
o   Thema’s voor de toekomst.

We hebben samen met onze relaties gedurende het afgelopen jaar gewerkt aan visies op de toekomst van zorg en welzijn. Daarover zijn 30 essays op onze website gepubliceerd. De oogst van deze hebben we in een apart overzichtsdocument samengebracht.
We danken onze relaties voor hun enthousiasme en bereidheid om bij te dragen en voor de interessante bijdragen, die dit heeft opgeleverd.

We hebben ons jubileumjaar afgesloten met het Manifest ‘Van Gezondheidszorg naar Zorg voor Gezondheid’ dat we op 8 september 2022 tijdens een feestelijke en inhoudelijke bijeenkomst met onze relaties hebben gepresenteerd. Het Manifest kunt u hier downloaden.

Tenslotte bundelen we zo veel mogelijk literatuur over de toekomst van zorg en welzijn in de bibliotheek.

Als u wilt reageren op de algemene ontwikkelingen of op het Manifest dan kan dat via de onderstaande commentaarmogelijkheid. Op de canon en de essays kunt u op de betreffende pagina reageren.

 

 

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl