In Memoriam Ria van den Dungen – Schröder

Op 20 maart 2024 overleed onze vroegere collega Ria van den Dungen – Schröder. Ria werd 67 jaar oud, ze was al enige tijd ziek.

Ria was tussen 2013 en 2022 onze collega en partner van C3, waarna ze met pensioen is gegaan. C3 en Ria werkten echter al bijna 30 jaar samen, eerst via het juridische adviesbureau dat Ria samen met Annemiek Nelissen-Hanssen voerde en na het pensioen van Annemiek met Ria als zelfstandige. In 2013 besloot Ria zich bij C3 aan te sluiten, waarna de samenwerking nog intensiever werd.

Ria was een briljante gezondheidszorgjuriste, die gaandeweg haar werkterrein van het puur juridische heeft uitgebreid met vraagstukken rond governance, samenwerking en fusie. Ook deed ze samen met C3 collegae governance onderzoeken in organisaties.

Ria was een analytische en snelle denker. Ze was meester in het stellen van diepgaande vragen, die achterliggende problemen blootlegden. Ze was niet alleen scherp van geest, maar soms ook scherp van tong, waarbij haar bijzondere gevoel voor humor en haar charme dat dan weer compenseerden.

Wij denken terug aan een mooie samenwerking met een fijne collega en een leuk mens.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl