Interim-management

C3 interim-management, met kennis en passie voor de zorg

C3 kan als interim-bestuurder de gehele organisatie tijdelijk besturen of als interim-manager een onderdeel van de organisatie. In de rol van interim-bestuurder/manager combineert C3 de leidinggevende talenten van een manager met de analytische talenten van een organisatieadviseur en de veranderkundige talenten van een projectmanager. Zo brengen wij meer dan u vraagt.

Het interim-bestuur/management van C3 begint met observatie en analyse. Daarbij speelt de context, waarin de organisatie werkt, een belangrijke rol. Na vier tot zes weken presenteren wij onze analyse en doen een voorstel voor de verdere aanpak. Vanzelfsprekend pakken we daarnaast vanaf de eerste dag de lopende zaken op. Als er overeenstemming is met de opdrachtgever over de te behalen resultaten en de aanpak, zetten wij de volgende stappen. Wij houden onze opdrachtgever en andere stakeholders goed op de hoogte van de voortgang. Wij toetsen voortdurend of we op de goede weg zitten en stellen onze aanpak als dat nodig is bij. Aan het eind van de opdracht zorgen wij voor een goede overdracht en schrijven een eindverslag. Wij stellen het op prijs om onze inzet na enkele maanden te evalueren. Zo leren wij van elke opdracht en blijven wij ons ontwikkelen.

 

De interim-bestuurders/managers van C3 kennen de zorg door en door. Wij hebben veel ervaring in diverse sectoren van de zorg en kiezen bewust voor het vak van interim-bestuurder/manager. Wij zijn in staat om verder te kijken dan de duur van onze inzet, de complexiteit van problemen te reduceren en, misschien wel het belangrijkste, perspectief te creëren. Wij zijn stuk voor stuk evenwichtige persoonlijkheden met een grote mate van organisatiesensitiviteit. Toch doen wij de opdrachten niet alleen. Bij iedere interim-opdracht is er een collega die meekijkt en de interim bestuurder/manager met raad en daad bij staat. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om collega’s met specifieke kennis of deskundigheden te consulteren.

C3 kiest bij haar interim-opdrachten altijd voor een werkwijze, die aansluit bij de context. Het maakt voor ons daarom niet uit of het om overbruggingsmanagement, crisismanagement of verandermanagement gaat. Wij zoeken steeds de interim-bestuurder/manager, die het beste past bij uw vraag. U levert zorg op maat, C3 levert interim-bestuur/management op maat.

De interim-bestuurders/managers bij C3 zijn Harco de Bruin, Bart Wijnbergen, Eveline Kroezen, Eef Weenink en Karin Buckens. Voor meer informatie over hen, klik hier.

Contactpersoon: drs. A.E.P.M. (Eveline) Kroezen
Telefoon 033-4343170
Mail: c3@c3am.nl

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl