C3 adviseurs en managers Maarten Oosterkamp0016 2-INTERNETFILE

'Het adviseurschap is een ontdekkingsreis'

Maarten Oosterkamp

Begin 2023 ben ik gestopt als werknemer en begonnen als ondernemer/externe adviseur. Mijn keuze om als extern adviseur te werken is ingegeven door mijn ervaring dat een extern adviseur een andere toegevoegde waarde heeft voor organisaties.

Met mijn achtergrond in de landelijke systeemwereld van de zorg heb ik inmiddels op veel verschillende beleidsterreinen en in verschillende rollen ervaring opgebouwd. Mijn kennis en ervaring kan voor organisaties van betekenis zijn en wil ik graag beschikbaar stellen om de zorg duurzamer en toekomstbestendig te maken. Ik voel een maatschappelijke drijfveer en verantwoordelijkheid om het beste van mezelf te geven. In ieder geval daar altijd naar te streven. Om verder te groeien en mijzelf te verbreden als adviseur zocht en vond ik aansluiting bij C3.

Het adviseurschap is een ontdekkingsreis.  Welk soort opdrachten passen bij mij; in welke rol(len) gedij ik het beste; hoe presenteer ik mezelf op 'de markt'; hoe zitten mijn opdrachten in elkaar; wat kom ik bij mezelf tegen; hoe ga ik daarmee om; welke keuzes maak ik en waarom? Het zijn enkele voorbeelden vragen die elke adviseur -als het goed is- bezighouden. Dit soort vragen kom je verder mee wanneer er mensen zijn waarmee je kunt sparren of die je een spiegel voorhouden. Die mensen vind ik bij C3.

Wat ik het leuke vind aan C3, is dat de C3-ers allemaal hun eigen ervaringen en daarmee hun eigen invalshoek hebben opgebouwd. Niemand is een groentje. We zijn op ons eigen gebied allemaal zeer ervaren en hebben elkaar iets te bieden. We zijn op verschillende terreinen actief, maar -als je het afpelt- kennen onze opdrachten ook veel gelijkenissen.

Wat ons bindt is dat we allemaal nieuwsgierig van aard zijn, dat we willen ontdekken, dat we willen ontwikkelen en dat we dat graag samen doen. We ontmoeten elkaar daarom regelmatig in bijeenkomsten gericht op inhoud en professionaliteit’

T: 06-28849440

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl