Boeken

Een pilletje voor de zorg 3

pilletje_3In een complexe markt slagen de mensen van C3 er al twee decennia in om goede adviezen te geven en als managers of bestuurders daadwerkelijke veranderingen in zorgorganisaties tot stand te brengen.
Ze vormen een hechte werkgemeenschap van hoogwaardige consultants, die zelf ondernemer zijn. Professionals die met hun collega’s het vak steeds verder ontwikkelen. Mensen die zeer betrokken zijn bij de gezondheidszorg. Als adviseurs en managers werken ze aan een voortdurende verbetering van die zorg, zodat de zorgvrager betere zorg krijgt.
De samenstelling van het team verandert in de loop der jaren, al zijn mensen lang aan C3 verbonden. De betrokkenheid, de visie en de mentaliteit houden dezelfde intensiteit. Nieuwe mensen nemen hem over, vinden hem opnieuw uit en geven er hun eigen draai aan. ‘Delen’ is een opvallend kenmerk van C3. Ze delen hun kennis en vaardigheden met hun opdrachtgevers. Ze delen hun werk en hun professionaliteit met elkaar. Met de samenleving delen ze hun kennis door te publiceren en te onderzoeken. Ze dragen bij aan de maatschappelijke discussies over de zorg, onder andere door hun blogs.
Dit derde pilletje voor de zorg bevat weer een selectie van de weblogs waarmee de adviseurs en managers van C3 het afgelopen jaar op www.c3log.nl hun kennis en observaties deelden en stof tot nadenken aanreikten.

Informatie

Titel: Een pilletje voor de zorg 3
Auteur: C3 adviseurs en managers

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl