Boeken

Een pilletje voor de zorg 4

boek-pilletje-vd-zorg-4-bigC3 adviseurs en managers voert ‘Ruim denken’ als motto. Even goed zou het motto ‘Kennis delen’ kunnen zijn, want dat is wat de consultants van C3 al vanaf de oprichting doen. Zij delen hun kennis met elkaar, maar ook met de mensen in de gezondheidszorg. Wat begon met praktische handleidingen in de vorm van C3 cahiers is uitgegroeid tot een breed scala van lezingen en verschillende publicaties.

Door de beschikbaarheid van sociale media is het mogelijk om op nog meer manieren kennis te delen. C3 gebruikt die nieuwe wegen op gepaste wijze. Het schrijven van weblogs is daarin een constante factor. Iedere C3’er schrijft weblogs op de gezamenlijke weblog www.c3log.nl. De een met een hoge frequentie, de ander met een zekere terughoudendheid.

Dat schrijfwerk levert een breed scala op van kennis, visies en opvattingen, juist omdat de mensen van C3 verschillende invalshoeken voor hun weblogs kiezen. De weblogs zijn daarmee ook een mooie staalkaart van de kennis, de vaardigheden en de persoonlijkheden, die C3 in huis heeft.

Sinds 2008 laat C3 een onafhankelijke selectie maken van de beste, interessantste, leukste en gekste blogs van het afgelopen jaar. Die worden gebundeld onder de noemer ‘Een Pilletje voor de Zorg’, dat in 2011 voor de vierde keer verschijnt. Ook dit vierde Pilletje voor de Zorg is niet bedoeld om kwalen te bestrijden, maar om de lezer genoegen en nieuwe inzichten te verschaffen. De jaarlijkse ‘Peppil voor de zorg’ is er weer. Daar word je blij van.

Informatie

Titel: Een pilletje voor de zorg 4
Auteur: C3 adviseurs en managers
Redactie/productie: Barnyard Publishers
Jaar: 2011
ISBN/EAN: 978-90-79803-05-7

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl