Trots op onze oud-collega Frank Wolterink

Trots op onze oud-collega Frank Wolterink

Donderdag 11 oktober jl. presenteerde oud-collega Frank Wolterink (ook wel bekend als ‘de lange C3-er’) welke dominante positie techniek in de strategie van zorgorganisatie Humanitas DMH heeft gekregen.
Tijdens de Quli Experience 2018 bij AFAS in Leusden vertelde Frank over de inspiratie die het boek Exponentiële Organisaties van onder meer Yuri van Geest hem heeft gebracht.

Het boek gaf Frank het inzicht dat het anders en beter kan door gebruik van nieuwe technologie. Na verkenning van scenario’s gaat de strategische koers van Humanitas DMH dan ook richting vernieuwing door technologie en is de strategische keuze ook gericht op het verder opgaan in netwerken (inclusie). Binnen Humanitas DMH is men nu bij het kampvuur (en geen vergadertafel) aan de praat over de concretere invulling.

Maar het blijft niet bij gepraat. De Humanitas DMH Kookapp is bijvoorbeeld gratis te downloaden; bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking om zelf met koken aan de slag te gaan. De Pita Vegaburger en Franks gezonde cake zien er appetijtelijk uit. Toch is Frank nog niet tevreden over het aantal downloads en daarmee het gebruik van de app. Dat kan beter en moet samen met andere partijen.

We wensen Frank en Humanitas DMH veel succes met het gebruik van technologie in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl