C3, je nieuwe professionele thuis

C3, je nieuwe professionele thuis

 

Zelfstandig ondernemerschap biedt een hoop voordelen: je bepaalt je eigen koers, vult je eigen opdrachtenportefeuille en agenda. Maar soms wil je even ruggenspraak houden, ontwikkelingen in het vak bespreken, of collegiaal advies.

  • Ben jij een ondernemende, vakkundige interim-manager of adviseur in de zorg?
  • Verbind jij je op een professionele manier met klanten, door samen met hen problemen op te lossen en antwoorden op vragen te vinden?
  • Kun je goed netwerken en vind je het belangrijk om je te blijven ontwikkelen?

Dan hoor jij wellicht thuis bij C3 adviseurs en managers in de zorg. Wij zoeken nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

C3 is een advies- en interim-managementbureau, dat al 30 jaar bestaat en professionele ontwikkeling en ondernemerschap voorop stelt. Onze werkzaamheden zijn specifiek gericht op de gezondheidszorg en het sociaal domein, vanuit een interim-positie of als adviseur. Onze opdrachten betreffen vooral vraagstukken op het gebied van governance, de financiering en doelmatigheid van innovaties, organiseren & veranderen, of juridische kwesties.

In onze wekelijkse vrijdagochtendbijeenkomsten houden we elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied en scherpen we onze visie aan over wat belangrijk is in het werk voor zorg- en welzijnsorganisaties. Wij bieden elkaar de mogelijkheid om opdrachten door te spreken en dilemma’s voor te leggen. Wij hebben een kwaliteitssysteem en reviewen elkaar bij elke opdracht. Zo blijf je leren over de uitoefening van je vak en draag je bij aan de ontwikkeling van je collega’s.

C3 is een coöperatieve vereniging van zelfstandige ondernemers. Door je aan te sluiten bij C3, heb je een team collega’s achter je die ieder hun eigen expertise en netwerk meebrengen. Waar mogelijk en functioneel, werken we gezamenlijk aan opdrachten. Maar in alle gevallen steunen we elkaar en kunnen we op elkaar terugvallen.

We dragen gezamenlijk de kosten van het bureau: ons secretariaat en kantoor in Leusden. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van C3.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of het maken van een afspraak, zodat we over en weer kunnen bekijken of we bij elkaar passen.

In verband met de samenstelling van het huidige team is het een pre als je verstand hebt van governance, bestuurlijke ervaring hebt, of thuis bent in economisch bestuurlijke vraagstukken.

C3 adviseurs en managers

Kromme Nieuwegracht 13

3512 HC  Utrecht

06-835 83 444

1 reactie

  1. Jan van Schilt op 14 september 2018 om 10:46

    Beste mensen, ik vind dit wel interessant. Kan ik meer info krijgen?
    Hartelijke groet, jan van schilt( bestuurder de jutters/lucertis)

Laat een reactie achter