Onze visie

Onze visie

Ruim denken is ons motto
We zoeken naar nieuwe mogelijkheden, naar paden die nog niet veel bewandeld zijn. We willen leren van andere sectoren en andere werelden en onderzoeken wat we in de zorg kunnen gebruiken. We houden onze ogen open en onze geest helder. We proberen nieuwe vergezichten voor onze klanten en voor onszelf te openen. Met soms onconventionele en inspirerende invalshoeken, zoals de circusmetafoor voor governance.

Adviseren en managen
We nemen verantwoordelijkheid voor onze adviezen en de realisatie daarvan. Daarom noemen we ons ook adviseurs én managers. We kiezen bewust voor de afwisseling van adviseren en managen. Dat dwingt de adviseur in ons scherp letten op de werkbaarheid van de adviezen. De manager in ons denkt goed na over de conceptuele en theoretische onderbouwing van zijn handelen. Wij combineren advies en interim-management in C3 omdat we erin geloven dat beide professies elkaar versterken en omdat veel consultants van C3 beide beheersen. In één opdracht vervullen we uiteraard maar een van beide rollen.

Kennis en ervaring
De meeste consultants van C3 hebben als professional of manager in zorg of welzijn gewerkt en zich daarna verder ontwikkeld tot adviseur en/of interim-manager. Anderen hebben eerst het adviesvak geleerd en zich daarna gespecialiseerd in zorg en welzijn. Ieder van ons combineert kennis en ervaring van zorg en welzijn met kennis en ervaring van het advies/interim-vak en meer dan gemiddelde procesvaardigheden. Daarnaast heeft ieder van ons een specifieke expertise of specifiek kennisgebied, zoals bekostiging/financiering, governance, samenwerkingsvraagstukken, veranderkunde, juridische vraagstukken, procesmanagement of organisatieonderzoek.

Senioriteit en kritische betrokkenheid
We voelen grote betrokkenheid bij de organisatie van de opdrachtgever en zijn gericht op het bereiken van resultaten. Door onze eigen werkervaring als professional of met professionals en onze ervaring in het adviesvak kunnen we de werkvloer en de top met elkaar verbinden en strategie en uitvoering aan elkaar koppelen. Wij zijn kritische sparringpartner van de opdrachtgever, ook als dat weleens schuurt. We richten ons op duurzame oplossingen en zijn wars van het meegaan in hypes. Het belang van de cliënt en de betrokkenheid van medewerkers staan in onze manier van denken over organiseren centraal.

Meer weten over de visie, diensten, werkwijze of mensen van C3?

C3 adviseurs en managers
Kromme Nieuwegracht 13
3512 HC Utrecht
T: 06-835 83 444
E: c3@c3am.nl