Speciale eendaagse workshop voor toekomstige toezichthouders

Datum: 05-11-2012

Speciale eendaagse workshop voor toekomstige toezichthouders

In de gezondheidszorg en het welzijn is voortdurend behoefte aan nieuwe toezichthouders. De behoefte zal in de komende jaren nog groter worden door het beperken van het aantal toezichthoudende functies tot 5 en door de vergrijzing van toezichthouders. Ook is er behoefte aan jongere toezichthouders, meer mensen uit verschillende etnische groepen en meer vrouwen.

Aan de andere kant zijn er veel mensen, die graag toezichthouder willen worden. Ze weten niet altijd hoe ze dat voor elkaar krijgen en wat er voor komt kijken om toezichthouder te zijn. Potentiële toezichthouders zitten met vragen als:

Is toezicht houden iets voor mij?

Kan ik het en vind ik het leuk?

Wat wordt als toezichthouder van me verwacht?

Kan ik het combineren met andere functies?

Wat brengt het mij en welke risico’s loop ik?

Over deze en andere vragen organiseert C3 op 29 november 2012 een eendaagse workshop ‘Op weg naar de raad van toezicht in zorg en welzijn’.  Voor deze workshop zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Hebt u belangstelling, wees er dan snel bij.

Meer informatie over de workshop vindt u op onze website. Daar kunt u zich ook rechtstreeks inschrijven.

Laat een reactie achter